Relatie event

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Relatie event

ALGEMEEN

Er gaat niets boven een persoonlijke ontmoeting of live ervaring. Een relatie event is daarom een uitstekend middel om je business relaties in ongedwongen setting te ontmoeten. Een jubileum, een nieuw kantoor, een productlancering, stuk voor stuk een mooie aanleiding om je business partners en (potentiele) klanten uit te nodigen voor een relatie-event. East Side start vanuit een creatief concept en merkgedachte en zorgt daardoor dat het relatie event aansluit bij jouw organisatie en merkwaarden.

Voorbeeldcase: SCHIPHOL CONSUMERS AWARDS

  • Relatie: Schiphol Consumers
  • Doel: Business Partners bedanken en in het zonnetje zetten
  • Invulling: Awardshow Schiphol Consumers
  • Thema: 10 jaar Schiphol
  • Doelgroep: Business Partners Schiphol Consumers, 200 genodigden
OMSCHRIJVING

Schiphol Consumers onderhoudt nauwe banden met haar business partners, retailers voor en achter de douane van Schiphol. Om hen jaarlijks te bedanken en hen in het zonnetje te zetten, zijn de Schiphol Consumers Awards in het leven geroepen. Een feestelijk relatie event waarbij East Side verantwoordelijk was voor concept en productie.

We kozen voor een visueel schouwspel kozen met innovatieve audiovisuele technologie. Dit zorgde voor een verrassend en speels effect en een duidelijk herkenbare opbouw in de awardcyclus. Improvisatie cabaretgroep ‘Op Sterk Water’ presenteerden de avond op hun eigen ludieke wijze. De reacties van de winnaars op het podium vormden de basis voor een variatie aan sketches en liedjes tussendoor, elke uitvoering nieuw en origineel.

Na de awardshow was er een walking dinner, waardoor er ruimschoots de gelegenheid was om te netwerken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events