Relatie evenement

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Relatie evenement

Een relatie evenement is een goede middel om uw relaties in het zonnetje te zetten en tegelijkertijd loyaliteit te vergroten. Een relatie evenement is een goed live communicatiemiddel. Live communicatie wordt veelal gezien als marketingtool, als communicatiemiddel in de marketingcommunicatiestrategie. Relatie evenementen benaderen we vanuit een doelstelling, een afgekaderde doelgroep en een gewenst resultaat. East Side kan dit voor u bedenken en organiseren.

Samenwerking

Omdat een relatie evenement onderdeel is van een totale marketingcommunicatiestrategie  werken we graag samen met onze klanten. We brengen samen alle relevante informatie in kaart. Hiervoor gebruiken we ons eigen briefingsdocument. In dit document worden naast datum en budget de klantvraag, doelstelling, doelgroep, propositie en communicatie uitgebreid besproken. Ook is er aandacht voor wensen over meer praktische zaken als locatie, catering, entertainment, techniek en eventueel gewenste samenwerkingspartners. Aan de hand van dit briefingsdocument gaat East Side voor u aan de slag. We werken onze voorstellen uit en toetsen ze op haalbaarheid en creatieve meerwaarde.

foto-bij-persbericht-online-meetingpoint

Live communicatieprojecten

East Side gelooft  in mensen in beweging brengen. Dat face to face contact altijd meer impact heeft en dat live communicatieprojecten geen piek in de communicatie zijn maar waardevolle instrumenten in doeltreffend communiceren. Dat geloof dient als basis voor onze projecten. Met zicht op de lange termijn en met strategische onderbouwing. Het doel moet bereikt worden en de doelgroep bediend.

Wilt u meer weten over de verschillende projecten van East Side? Neem dan een kijkje op onze website. Heeft u zelf een relatie evenement waar u onze hulp bij wilt? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events