Live communicatie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Live communicatie

Easte Side organiseert live communicatieprojecten. Het verschil met reguliere evenementenbureaus zit vooral in onze benadering. Wij zien live communicatie als marketingtool, als communicatiemiddel in de marketingcommunicatiestrategie. Onze live communicatie events worden benaderd vanuit een doelstelling, een afgekaderde doelgroep en een gewenst resultaat. Waar vroeger de directie of personeelsvereniging de opdracht gaf en vooral ontzorgd wilden worden, zijn nu veelal de marketing- en communicatiemanagers, hr managers en productmanagers onze opdrachtgevers.

Briefing

Zoals gezegd is onze benadering anders. Dit betekent dat we samenwerken met onze klant en alle relevante informatie in kaart brengen. Hiervoor gebruiken we ons eigen briefingsdocument. In dit document worden naast datum en budget de klantvraag, doelstelling, doelgroep, propositie en communicatie uitgebreid besproken. Ook is er aandacht voor wensen over meer praktische zaken als locatie, catering, entertainment, techniek en eventueel gewenste samenwerkingspartners. Aan de hand van dit briefingsdocument gaat East Side voor u aan de slag. We werken onze voorstellen uit en toetsen ze op haalbaarheid en creatieve meerwaarde.

Live communicatie

Samenwerking

Als organisator van uw live communicatie project is East Side eindverantwoordelijk. Van concept tot realisatie. In dit hele traject werken we nauw samen met u als klant en met de beste mensen in ons netwerk. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan locaties, catering, artiesten, standbouwers, verhuurders en technici.

Contact

Wilt u ook uw even integreren met uw marketingmix? Bezoek dan onze website en bekijk welke projecten wij in het verleden hebben gedaan. Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw event te bespreken.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events