Live communicatie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Live communicatie

ALGEMEEN

East Side gelooft in mensen in beweging brengen, dat face to face contact altijd meer impact heeft en dat live communicatie trajecten meer zijn dan piekmomenten in de communicatie. Events vormen waardevolle instrumenten in campagnematig communiceren. Gelukkig schatten marketing- en communicatie professionals live communicatie ook steeds meer op waarde.

Voorbeeldcase: SCHIPHOL SIDE EVENT TEDxAMSTERDAM

  • Relatie: Spot Schiphol Community
  • Doel: Inspireren, kennis delen en betrekken community
  • Invulling: Side Event TEDxAmsterdam
  • Thema: New Power
  • Doelgroep: Medewerkers kantoren Schiphol Area, 250 personen
OMSCHRIJVING

Er gaat niets boven een persoonlijke ontmoeting of live ervaring. Schiphol denkt daar net zo over en organiseert om die reden jaarlijks voor haar eigen community een Side Event van TEDxAmsterdam (platform voor ‘ideas worth spreading’). East Side werd aangetrokken om de bijeenkomst te voorzien van een sterke inhoudelijke lading en verrassende elementen binnen het programma. En natuurlijk om de productionele vormgeving te verzorgen.

Met onze ‘net even anders’- aanpak omarmden we het Atrium van The Base als eventlocatie. Passend bij New Power creëerden we daar een verrassende eventomgeving: een intieme parkachtige setting compleet met gras, boomzitjes en picknickkleden. Een omgeving waarin gasten konden ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en zich vrij voelden om met nieuwe perspectieven te kijken naar de wereld om zich heen.

Onder de bezielende leiding van Sofie van den Enk trakteerden we de gasten op een line-up van 7 krachtige TED-talks, de beats van the ultimate energizer Maask en een real life visual report van Elisabeth van der Spek.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events