Kick-off event

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kick-off event

Voor uw kick-off even bent u bij East Side aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in live communicatieprojecten zoals bijvoorbeeldm een kick-off event, personeelsfeest, familiedag of merkactivatie. Wat uw doelstelling of doelgroep ook is, wij zorgen voor een uniek event waarbij het gewenste resultaat voorop staat.

Kick-off event RDW schakelt mee

Voor RDW organiseerden we een kick-off event voor 800 medewerkers. De kick-off van RDW is een jaarlijks terugkerend event waarbij alle medewerkers samen komen en in één keer geïnformeerd worden over de resultaten en ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de visie voor de komende jaren. De kick-off met als thema “RDW schakelt mee, Top Gear” vond plaats in Studio21 in Hilversum. Een ruimte waar interactie, dynamiek en AV-content uitstekend mogelijk zijn. East Side zorgde voor de regie en redactie van het gehele event. Na afloop was er ruimte voor contact met elkaar, genietend van heerlijke catering en muziek.

rdw-kick-off-event_-east-side

Hosting

Voor de hosting van uw event kunt u net zoals RDW kiezen voor een bekende Nederlander om uw kick-off event te presenteren. Bijvoorbeeld Eva Jinek of Humberto Tan. Daarnaast kan East Side ook artiesten verzorgen voor uw event. Van Jan Smit tot Miss Montreal en van Racoon tot DJ Roog.

Contact

Zoekt u een organisator voor uw kick-off of ander event? Bezoek dan onze website en bekijk welke projecten wij in het verleden hebben gedaan. Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw event te bespreken.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events