Haarlem evenementen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Haarlem evenementen

East Side is het bureau in Haarlem voor besloten evenementen die echt iets toevoegen. Events vormen waardevolle instrumenten in doeltreffend communiceren. We geloven dat face to face contact altijd meer impact heeft en dat live communicatietrajecten meer zijn dan een piek in communicatie.

We organiseren besloten events. Van een kick off tot een familiedag en van een productlancering tot personeelsfeest. We organiseren evenementen in Haarlem en ver daarbuiten.

Kerstfeest

Voor Quint Wellington Redwood organiseerden we een kerstfeest. Het doel was de trots en saamhorigheid onder de werknemers vergroten. Quint wilde de avond persoonlijk, spannend en verrassend houden. East Side organiseerde een kerstfeest in de stijl van een Bal Masqué. Als locatie is gekozen voor Slot Zeist. De avond was perfect gedoseerd tussen intiem en uitbundig. Met ballroomdansers, een intiem sitdown diner, een klassiek ensemble en tot slot een uitbundig feest.

Dit kerstfeest is een voorbeeld van een van de vele live communicatieprojecten die East Side heeft gedaan. We zijn bij al onze projecten eindverantwoordelijk van concept tot realisatie en werken hierbij samen met de klant en met de beste mensen uit ons netwerk.

kerstfeest-quint-wr-groep-720x480

Entertainment en hosts

East Side kan voor uw event ook artiesten en hosts verzorgen. Van Jan Smit tot Miss Montreal en van Racoon tot DJ Roog. Voor de presentatie van uw event of het interviewen van gasten kunt u bijvoorbeeld Eva Jinek of Humberto Tan via ons boeken.

Contact

Bent u op zoek naar een bureau in Haarlem voor uw evenementen? Bezoek dan onze website en bekijk welke projecten wij in het verleden hebben gedaan. Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw event te bespreken.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events