Event organisator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Event organisator

Als event organisator gelooft East Side in mensen in beweging brengen. En dat face to face contact altijd meer impact heeft. Ook vinden wij dat live communicatieprojecten geen piek in de communicatie zijn, maar waardevolle instrumenten in doeltreffend communiceren.

Dat geloof dient als basis voor onze projecten en events. Met zicht op de lange termijn en met strategische onderbouwing. Het doel moet bereikt worden en de doelgroep bediend.

Event organisator

De start van een event

Wij starten een communicatieproject altijd met een uitgebreide intake, waarin we samen met de klant alle relevante informatie inventariseren. We gebruiken hiervoor ons eigen briefingsdocument. In dit document worden klantvraag, doelstelling, doelgroep, propositie en communicatie uitgebreid besproken. Ook is er aandacht voor wensen over meer praktische zaken als locatie, catering, entertainment, techniek en eventueel gewenste samenwerkingspartners. En natuurlijk budget en de datum. Aan de hand van dit briefingsdocument gaat East Side voor u aan de slag. We werken onze voorstellen uit en toetsen ze op haalbaarheid en creatieve meerwaarde. 

Als event organisator zijn wij eindverantwoordelijk. Van concept tot realisatie. In dit hele traject werken we nauw samen met u als klant en met de beste mensen in ons netwerk. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan locaties, catering, artiesten, standbouwers, verhuurders en technici.

Contact

Bent u op zoek naar een event organisator? Bezoek dan onze website en bekijk welke projecten wij in het verleden hebben gedaan. Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw event te bespreken.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events