Event Organisator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Event Organisator

ALGEMEEN

East Side timmert al sinds 1989 aan de weg als event organisator. Produceren zit ons in het bloed. Creatief gezien houden we van verrassen, maar in de productie en voorbereiding van een event sluiten we als event organisator verrassingen juist uit. We hebben oog voor detail en perfecte uitvoering. Zoekt u een event organisator om alleen het productionele traject uit handen te nemen? East Side is flexibel inzetbaar.

Voorbeeldcase: QUINT WELLINGTON REDWOOD – KERSTFEEST

  • Relatie: Quint Wellington Redwood
  • Doel: Trots en saamhorigheid vergroten
  • Invulling: Kerstfeest met sit down dinner
  • Thema: Bal Masqué
  • Doelgroep: Medewerkers Quint, 90 personen
OMSCHRIJVING

Om de trots en saamhorigheid te vergroten, maar vooral ook omdat de medewerkers  uitkijken naar een moment om elkaar weer live te treffen, sluit Quint Wellinton Redwood elk jaar feestelijk af met een kerstevent. De wens om de avond persoonlijk, spannend en verrassend te maken hebben we uitgewerkt in een concept waarin de sfeer van Venetiaans carnaval centraal staat. Niet zomaar een thema, maar bepalend voor de vibe van de avond. Want een Bal Masqué zorgt voor gelijke verhoudingen, prikkelt de zintuigen en laat je op een andere manier de avond én het gezelschap ervaren.

Als event organisator vonden we Slot Zeist de markante locatie die paste bij de sfeer van mysterie en uitdaging. De medewerkers van Quint beleefden een goed gedoseerde avond met balans tussen intiem en uitbundig.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events