Evenementenbureau Haarlem

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Evenementenbureau uit Haarlem

East Side is een evenementenbureau in Haarlem. Eigenlijk meer dan dat. East Side creëert en organiseert unieke live communicatieprojecten.

Events vormen waardevolle instrumenten in doeltreffend communiceren. Zo vliegen wij onze projecten ook aan. Met oog voor de lange termijn en met strategische onderbouwing. Uw event moet immers aansluiten bij het beoogde doel en de doelgroep om succesvol te zijn.

Familiedag

Voor het Kadaster organiseerde East Side een familiedag met als doel de medewerkers te bedanken. East Side dook in de rijke historie van het Kadaster en vond flarden van een spannend jongensboek waardoor het karakter van het Kadaster mede is bepaald. Dit werd de basis voor het eventconcept. Samen met thrillerschrijver Chris Rippen werd een spannend verhaal ontwikkeld met een rol voor het Kadaster, haar medewerkers en haar werkzaamheden in de hoofdrol. In het voortraject bouwde het verhaal en de personages zich op en medewerkers werden het verhaal ingezogen. Op de dag zelf kwamen de door acteurs vertolkte personages tot leven in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem waar iedereen hun bijdrage kon leveren aan de ontknoping.

070-openluchtmuseum-eastside-fotomoniquekooijmans

Eindverantwoordelijk

Deze familiedag is een voorbeeld van een van de vele live communicatieprojecten die East Side, evenementenbureau in Haarlem, heeft gedaan. We zijn bij al onze projecten eindverantwoordelijk van concept tot realisatie en werken hierbij samen met de klant en met de beste mensen uit ons netwerk.

Contact

Bent u op zoek naar een evenementenbureau in Haarlem? Dan is East Side uw partner. Bekijk op onze website projecten die we gedaan hebben. Neemt u contact met ons op op een afspraak te maken?

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events