Corporate storytelling

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Corporate storytelling

East Side Productions helpt u graag met corporate storytelling. Om te begrijpen hoe dit werkt en wat de effecten hiervan zijn, is het belangrijk om eerst te weten wat storytelling exact is. Storytelling is een breed begrip, maar centraal staat de natuurlijke wijze waarop we communiceren. Hierbij hebben we het niet alleen over kennisoverdracht, maar ook over het meegeven van een ervaring. Met corporate storytelling gaan we nog een stapje verder en richten wij ons op

Hoe gebruikt u het?

Ziet u de voordelen van corporate storytelling wel in, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Dan is East Side Productions u graag van dienst. Wij helpen u om het verhaal van uw organisatie, product of merk tot leven te brengen. Hier profiteert u zowel intern als extern van. Het versterkt namelijk de betrokkenheid van uw medewerkers en de connectie die zij hebben met het bedrijf. Daarnaast draagt u ook naar de buitenwereld een duidelijke boodschap uit. Het draait er immers om dat mensen zich verbonden gaan voelen met uw organisatie. Mensen willen namelijk van nature graag onderdeel zijn van een groter geheel.

Corporate storytelling

Briefing

Bij een nieuwe opdracht beginnen we allereerst met een uitgebreide briefing. Wij hanteren een vaste werkwijze zodat er niets over het hoofd wordt gezien. We nemen uitgebreid de tijd om uw organisatie te leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan uw doelstelling, doelgroep, propositie en communicatie. Aan de hand hiervan gaan we voor u aan de slag. Wij nemen de complete eindverantwoordelijkheid, van concept tot realisatie.

Heeft u interesse in corporate storytelling en wilt u graag kennis met ons maken? Stuur ons dan een bericht en wij zullen spoedig reageren. U kunt ons natuurlijk ook gerust bellen. Ons telefoonnummer is +31 23 551 22 20.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events