Corporate Events

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Corporate events

Voor de organisatie van uw corporate events bent u bij East Side Productions aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in live communicatieprojecten zoals bijvoorbeeld een kick-off event, personeelsfeest, familiedag of merkactivatie. Wat uw doelstelling of doelgroep ook is, wij zorgen voor een uniek event waarbij het gewenste resultaat voorop staat. Wij denken met u mee en regelen alles voor u, van concept tot realisatie.

Kick-off event RDW schakelt mee

Voor RDW organiseerden we een kick-off event voor 800 medewerkers. De kick-off van RDW is een jaarlijks terugkerend event waarbij alle medewerkers samen komen en in één keer geïnformeerd worden over de resultaten en ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de visie voor de komende jaren. De kick-off met als thema “RDW schakelt mee, Top Gear” vond plaats in Studio21 in Hilversum. Een ruimte waar interactie, dynamiek en AV-content uitstekend mogelijk zijn. East Side zorgde voor de regie en redactie van het gehele event. Na afloop was er ruimte voor contact met elkaar, genietend van heerlijke catering en muziek.

Corporate Events

Hosting

Voor de hosting van uw event kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bekende Nederlander. Hij of zij zal het event dan presenteren. Denk bijvoorbeeld aan Eva Jinek, Humberto Tan of Floortje Dessing. Tevens kunnen wij artiesten regelen om de avond compleet te maken. Op onze website vindt u alle artiesten.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of bent u benieuwd naar de ideeën die wij hebben voor uw corporate events? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 023 551 2220.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events