Communicatiebureau Haarlem

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Communicatiebureau uit Haarlem

Op zoek naar een live communicatiebureau in Haarlem dat het net een beetje anders doet? Dan is East Side uw bureau. East Side ontwikkelt en realiseert live communicatieprojecten zoals een event, experience, campagne of activatie. East Side neemt de verantwoordelijkheid van concept tot realisatie.

East Side gelooft dat face to face contact meer impact heeft en dat live communicatieprojecten meer zijn dan een piek in de communicatie.

Briefing

Het is belangrijk dat het event aansluit bij het doel en de doelgroep. Daarom is uw input voor ons heel belangrijk. We starten altijd met het inventariseren van alle relevante informatie. Dat doen we samen met u. We gebruiken hiervoor een helder briefingsdocument. In dit document worden klantvraag, doelstelling, doelgroep, propositie en communicatie uitgebreid besproken. Als communicatiebureau in Haarlem vinden we het heel belangrijk om lange termijn te denken en  voor een strategische onderbouwing te zorgen. Ook is er aandacht voor wensen over meer praktische zaken als locatie, catering, entertainment en techniek. En natuurlijk budget en de datum. Aan de hand van dit briefingsdocument gaat East Side voor u aan de slag. We werken onze voorstellen uit en toetsen ze op haalbaarheid en creatieve meerwaarde. We werken samen met u als klant en met de beste mensen uit ons netwerk.

Communicatiebureau Haarlem

Contact

Wil uw weten wat East Side, het live communicatiebureau in Haarlem, voor u en uw bedrijf kan betekenen? Bekijk op onze website projecten die we gedaan hebben. En neem vooral ook contact met ons op op een afspraak te maken voor uw unieke event.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events