Brand Activation

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Brand activation

Brand activation draait om de interactie met uw doelgroep. East Side Productions kan u helpen op het gebied van live communicatie. Dankzij onze veelzijdige expertise hebben wij al vele projecten succesvol afgerond. Een voorbeeld hiervan is de Experience Store van ABN AMRO. Het doel hiervan was om klanten en bezoekers interactief kennis te laten maken met de producten.

Onze visie

East Side Productions gelooft in mensen in beweging brengen; face to face contact is nog altijd de beste manier van communiceren. Wij staan dan ook volledig achter de mooie live communicatietrajecten die wij al hebben georganiseerd. Deze events vormen waardevolle instrumenten in uw communicatie, zowel intern als extern. Wij denken graag met u mee om tot een gerichte oplossing te komen. Dat maakt ons werk ontzettend leuk en veelzijdigheid, u kunt dus rekenen op ons enthousiaste team!

Brand Activation

Van concept tot realisatie

Bij een nieuwe brand activation opdracht beginnen we met een uitgebreide briefing. Hiervoor maken wij gebruik van ons zelf samengestelde briefing document. We bespreken niet alleen de doelgroep en doelstellingen, maar ook de propositie en communicatie. Zo weten we zeker dat we met de juiste input aan de slag kunnen gaan. Onze voorstellen worden uitgebreid getoetst op haalbaarheid en creatieve meerwaarde. Wij bieden dan ook een zeer compleet totaalpakket aan: van concept tot eindrealisatie.

Wilt u meer informatie over brand activation of onze werkwijze? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Stel gerust uw vragen door ons te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen spoedig reageren.

Contact  Portfolio

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
East Side | Live communicatie en Events